Hoetmer

Hoetmer Adviesgroep is gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en pensioenvoorzieningen. Ons bedrijf bestaat uit de volgende bedrijven: Hoetmer Assurantiën BV, Hoetmer Hypotheekadvies BV & Hoetmer Pensioenadvies BV. Op onze website kunt u informatie vinden over de producten en diensten die wij leveren.

Walter & Roland

Walter & Roland is de meest unieke bloemen en woonstylingwinkel in het Gooi. Walter: "Ik wil dat elk bezoek aan Walter & Roland een feestje wordt, een bijzondere ervaring: Altijd bruisend, altijd verrassend, nooit saai!"

Karen Kaper

Fotograaf Karen Kaper werd geboren in Afrika in 1969. Ze heeft nu haar eigen studio in Loenen a / d Vecht en werkt als freelance fotograaf, die staat voor spontane fotografie, streven naar stijlvolle composities die de emotie van het moment vast te leggen.

Restaurant Lakes

Het monumentaal pand van Willem Marinus Dudok is ingrijpend verbouwd. Interior Designer, Suzanne Loggere heeft met haar geheel eigen stijl een luxe ambiance neergezet. Het geheel ademt daardoor een internationale, hip-chique sfeer uit met veel zwart en zilver. Bij binnenkomst wordt u betoverd door de rijke luxe uitstraling van het interieur. Het restaurant biedt plaats aan 60/70 personen.

Nieuw Nederland

U heeft een mooi huis dat u wilt kopen en u wilt dit verbouwen met een architect of u vraagt zich af waar te beginnen met een verbouwing?

Nieuw Nederland is als architectenbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van verbouwingen voor particuliere opdrachtgevers. Wij hebben speciaal voor particuliere opdrachtgevers een aantrekkelijk aanbod met een helder stappenplan. Hiermee laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn van uw toekomstige woning.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Nieuw Nederland
Waldeck Pyrmontlaan 22, Baarn
035-542 20 26
nieuw-nederland.nl