Hoetmer

Hoetmer Adviesgroep is gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en pensioenvoorzieningen. Ons bedrijf bestaat uit de volgende bedrijven: Hoetmer Assurantiën BV, Hoetmer Hypotheekadvies BV & Hoetmer Pensioenadvies BV. Op onze website kunt u informatie vinden over de producten en diensten die wij leveren.

Het Meethuys

Plattegronden, meetrapportages, fotografie met of zonder 360graden foto's, (drone)video's of een energielabel; bij ons bent u aan het juiste adres. Deskundig, snel en scherp geprijsd.

Met 12 jaar ervaring en het in beeld brengen van 30.000 panden, kennen wij het klappen van de zweep. Met ons team van inmeters, fotografen en epa adviseurs streven we naar een hoge kwaliteit, snelheid en servicegerichtheid. Waar maken we het verschil? Indien nodig zetten we een extra tandje bij; Deskundig, altijd bereikbaar, klantvriendelijk en oplossingsgericht. 

Benkey

Benkey brengt beleggers en vastgoedprofessionals bij elkaar voor financiering van vastgoed.

Bij Benkey selecteren we de juiste vastgoedobjecten en brengen deze onder de aandacht van beleggers om zo de financiering van vastgoed mogelijk te maken. Wat ons anders maakt? Wij creëren de perfecte balans tussen de belangen van alle partijen. Dat is beter voor iedereen.

Moeke Spijkstra 

Moeke Spijkstra toen en nu Café Moeke Spijkstra, gelegen midden in het schilderachtige Gooische dorp Blaricum, behoeft eigenlijk nauwelijks introductie. Dit etablissement is op deze plek reeds gevestigd sinds 1904. Voorheen deed het dienst als wachtruimte voor de stoomtram “De Gooische moordenaar”.

Het toenmalige Moeke Spijkstra stond bekend onder een andere naam: Hotel Gooilust. Velen hebben hier destijds de nacht doorgebracht. Onder andere de naam van Willem Drees sr. staat vermeld in het oude gastenboek. De naam Moeke Spijkstra vindt zijn oorsprong in de familie Spijkstra die jarenlang voor de exploitatie tekende. In de Blaricumse volksmond sprak men van: “Wij gaan naar Moeke”, uiteraard omdat deze vriendelijke gastvrouw als een moeder over haar kroost waakte.

In de ‘huiskamer van het Gooi’ is door de jaren nauwelijks iets veranderd. U eet en drinkt onder de potten, pannen, muziekinstrumenten en andere relikwieën, stuk voor stuk geschonken door trouwe gasten. Proef van de uitgebreide menukaart!

Nick Vollebregt

Als Nick Vollebregt zou weten dat het restaurant in Laren met zijn naam na ruim honderd jaar nog steeds zo’n geliefde pleisterplaats is, had hij vast een opgewekte roffel op zijn drums gegeven. Het geheim van Nick zit in de prettige bediening, de fijne sfeer en niet in de laatste plaats de kwaliteit van eten. Voor vernieuwende gerechten, maar ook voor de old time classics als die malse tournedos en de heerlijke escargots, schuiven zowel de oude garde als jongeren graag aan bij Nick, zoals intimi de tent nog steeds noemen.